INNOVATIV HUDPLEJE TILPASSET NORDISK HUD

Vores koncept er at skabe pleje og fugt til din hud.

PUCA – PURE & CARE har en klar holdning til at wellness og plejeprodukter skal være i top til en overkommelig pris, hvor alle kan være med.

Vores produkter er kreative og innovative. Vores værdier er skønhed, frihed, nyskabende og overraskelser. Fokus er lækre wellness- og plejeprodukter til en overkommelig pris. Udvikling og design efter lovgivningsmæssige standarder. Vores produkter er sikkerhedsgodkendt til behandling på klinikker, skønhedssaloner, wellness og kursteder. Vores produkter indeholder naturlige olier og planteudtræk og også kemisk fremstillede virksomme/funktionelle stoffer. Alt er kemi og både planter, dyr, mikroorganismer og mennesker kan fremstille kemiske stoffer med gode egenskaber – og dårlige.

Planteekstrakter indeholder æteriske olier, som afgiver naturlige dufte.
Vi tilsætter ikke parfumer til vores ansigtspleje. Vi anvender i nogle produkter, honning, Silk Extract og Snail Secretion Filtrate, så vi er ikke veganske. Vi anvender Phenoxyethanol som konserveringsmiddel i vores produkter. Vi tænker os om, og derfor anvender vi de ingredienser, som vi mener giver produkterne den bedste effekt, så vi kan tilbyde dig et rigtig godt produkt til en fair pris.

Vi har en principfast tilgang til vores produktsortiment, som udelukkende er baseret på at benytte videnskabeligt certificerede ingredienser. Hver hudplejeformel er afprøvet og testet, for at sikre brugbarhed på alle hudtyper – også hypersensitiv hud. Alle kan derfor med fordel anvende PUCA – PURE & CARE svampe og hudplejeprodukter.

PUCA PURE & CARE produkter er ikke testet på dyr. Er du i tvivl om ingrediensernes egenskaber kan du på www.incidecoder.com eller www.skincarisma.com teste dine hudplejeprodukter og få svar på de fleste spørgsmål omkring tilsætning og egenskaber. Vi har gjort det nemt for dig, oplysningerne du skal bruge, finder du under hvert produkt her på sitet.

PUCA – PURE & CARE udvikler hele tiden nye produkter og samarbejder med vores kunder for at kunne tilbyde dem det, de efterspørger. Det er nemt at sammensætte et rense- og behandlingsprogram med PUCA – PURE & CAREs produkter.

PUCA – PURE & CAREs produkter forhandles i alle NORMAL’s butikker.

PUCA – PURE & CARE er medlem af brancheforeningen Kosmetik- og hygiejnebranchen.