SERUM, FUGT, PLEJE, COLLAGEN, RENSENDE, OPSTRAMMENDE, REPAIR – til alle hudtyper

Optimer din hudpleje ved brug af serum.

Når først du har fundet den serum, der imødekommer dine behov, vil du opleve at serum slet ikke er til at undvære – Det kan nemlig skabe underværker for din hud, når alt kommer i balance.

Serum er en tynd gel, der anvendes i ansigtet, som trænger ind i huden og afhjælper nogle af de helt specifikke problemer, du kan opleve med din hud såsom pigmentfejl, akne- og  solskader, fine linjer og rynker. Serum har en hurtige og længerevarende effekt, da det trænger helt ind i epidermis (hudens lag). Du vil som følge opleve, at du skal anvende mindre ansigtscreme, når du anvender et serum.

Serum er til og med en vigtig del af den daglige hudplejerutine, såfremt du ønsker at opleve optimale og fantastiske resultater. Dog kan Serum ikke anvendes alene, da det kun er målrettet specifikke hududfordringer og derfor ikke indeholder de fedtstoffer, der skal til for at beskytte huden.

Hos PUCA PURE & CARE, har vi udvalgt et sortiment af Serum som bredt dækker de hudvariationer, vi har i Skandinavien, om du har problemhud, eller blot vil opfriske, opstramme så har vi i vores udvalg serum som passer til dig.

Din hud har brug for ekstra pleje når du har solbadet eller når vinteren sætter ind med kulde og tør luft, kombiner derfor en serum som passer til årstiden, din hudtype sammen med din dag – og nat creme.