Om
PUCA - PURE & CARE

VI HAR RENE VÆRDIER

KVALITET

Vi udvikler vores recepter i Danmark i samarbejde med danske konsulenter med speciale indenfor kosmetik og hudpleje.

PLANTEEKSTRAKTER

Vi tilsætter ikke parfumer til vores ansigtspleje. De planteekstrakter vi anvender kan indeholde æterisk/essentiel olie, som kan afgive naturlige dufte.

UNIKKE PRODUKTER

I vores produkter har vi fokus på at anvende planteekstrakt. Planteekstrakter er meget effektive og kombinationen af ekstrakt og den rette kemi, skaber et unikt produkt.

Spejl dig selv i enkel og ren skønhed

Velkommen i vores PUCA – PURE & CARE univers af skønhed, hvor vores vigtigste opgave er at tilbyde dig enkel, ren og effektiv pleje af dig og din hud.

Vil du tage et aktivt valg om hudpleje sammen med os?
Pige eller dreng, kvinde eller mand, ung eller ældre, skøn eller helt normal – det spiller ingen rolle. Vores produkter er skabt til jer alle. Med unikke egenskaber til din individuelle type, alder og hud.

Vi ser skønhed som friheden til at pleje sig selv
I vores verden skal den gode pleje af vores hud og individuelle skønhed ikke koste en formue. Uanset hvem du er, skal du have råd og adgang til at forkæle dig selv. Både for din huds skyld – men også for sjov skyld. Hudpleje må ikke være en sur pligt - men derimod en hyggelig stund, du nyder med dig selv dagligt.

SE SORTIMENT

Forkæl dig selv med enkel og ren hudpleje

Vi vælger altid naturen – og det forpligter
Når du vælger et af vores hudplejeprodukter, sikrer du dig et produkt primært baseret på naturlige ingredienser – tilsat nøjagtig den smule kemi, der sikrer dig og din hud størst mulig effekt. Samtidig undgår du uhensigtsmæssige elementer som som ikke-nedbrydelige ingredienser. Du undgår fuldstændig siliconer med vores produkter. I mange af vores produkter finder du slet ingen parfume, mens du i enkelte cremer finder naturlige, svage dufte fra de planteekstrakter og æteriske olier, som cremerne er baserede på. Vores hårprodukter, fodspray og fodsalt dufter dog skønt af parfume. Test på dyr vil aldrig komme på tale hos os.

Value for money – når det handler om effekten
Du skal vide, at vi hver eneste dag er drevet af en stor nysgerrighed og passion for viden omkring hudpleje. De bedste rådgivere og dygtigste sparringspartnere i Danmark samt certificerede testcentre i Europa har sammen med os udviklet den løsning, du vælger. Og bag det færdige produkt ligger års erfaring, kompetent viden og utallige timers nørderi med ingredienser og innovation. Alt sammen for at sikre, at du oplever den effekt, du ønsker, når du vælger vores produkter.

Velkommen i vores PUCA – PURE & CARE univers af skønhed

Erfaring, ekspertise og dygtighed findes også langt væk
Vores holdning og tilgang til produktion af vores produkter er kompromisløs: Kvalitet og effekt skal altid leve op til vores krav og standard – uden undtagelse. Vi har derfor kigget ud i verden for at finde det rette niveau af professionel kompetence og knowhow, som supplerer vores produktudvikling og innovation optimalt. Kina har vist sig at tilbyde det rette mix af udviklingsevner og høj kvalitetssikkerhed. Derfor har vi nu gennem flere år fast samarbejdet med dygtige producenter i Kina, der naturligvis alle lever op til de fysiske forhold og arbejdsvilkår, som vi forventer i vores egen verden.

Forkæl dig selv med os – vi passer lige til dig
Vores drøm er, at du aktivt har lyst til at mixe og matche fra vores store udvalg, så du finder den rigtige og effektive løsning til din hud. Den rette hudpleje er individuel og afhænger også af årstidernes skiften. Vi hjælper dig gerne på vej. Her på vores side finder du informationer om alle produkters ingredienser og tests. Og tøv ikke med at kontakte os, når du har spørgsmål eller brug for et godt råd til den rigtige sammensætning af hudpleje.

Vi siger det igen: Velkommen i vores PUCA – PURE & CARE univers af skønhed

parallax

Innovativ hudplejeserie baseret
på enkle og rene principper

Innovativ hudpleje baseret på naturlige ingredienser

De fleste planteekstrakter afgiver naturlige dufte, de produkter som indeholder ekstrakter som dufter er mærket på sitet med "Natural Cent".

Vi anvender i nogle produkter, honning, Silk Extract og Snail Secretion Filtrate, så vi er ikke veganske. Produkter på sitet som IKKE indeholder et af disse ingredienser vil være mærket "Vegan"

Dermatologisk testet af anerkendt, tysk, certificeret testcenter
En del af vores sortiment er dermatologisk testet.
Du finder information omkring test og resultatet under fanebladet, på varen.  
Har du sensitiv hud, kan du med fordel vælge af vores dermatologiske testede produkter.

Overskuelighed og transparens i alle resultater og tests

Er du i tvivl om ingrediensernes egenskaber kan du på www.incidecoder.com teste dine hudplejeprodukter og få svar på de fleste spørgsmål omkring tilsætning og egenskaber. Vi har gjort det nemt for dig, oplysningerne du skal bruge, finder du under hvert produkt her på sitet.

PUCA – PURE & CARE er medlem af brancheforeningen Kosmetik- og hygiejnebranchen.

SE SORTIMENT