Om
PUCA - PURE & CARE

Hvem er vi?

Vi er nok ikke et helt almindeligt hudplejebrand – vi er rebellerne med et formål. Hudplejenørderne, der lever og ånder for innovation. Spørger du os, er hudpleje ikke kun en daglig rutine. Det er en kombination af velvære, videnskab og selvopdagelse.

SE SORTIMENT

VI HAR RENE VÆRDIER

KVALITET

Vi udvikler vores recepter i Danmark i samarbejde med danske konsulenter med speciale indenfor kosmetik og hudpleje.

PLANTEEKSTRAKTER

Vi tilsætter ikke parfumer til vores ansigtspleje. De planteekstrakter vi anvender kan indeholde æterisk/essentiel olie, som kan afgive naturlige dufte.

UNIKKE PRODUKTER

I vores produkter har vi fokus på at anvende planteekstrakt. Planteekstrakter er meget effektive og kombinationen af ekstrakt og den rette kemi, skaber et unikt produkt.

Velvære og kvalitet i sigtekornet

Verden udvikler sig hele tiden, og det gør vores tilgang til hudpleje også. Vi er drevet af innovation og holder altid øje med den nyeste forskning inden for feltet. Vi griber de trends, der kan give din hud et kærligt puf og masser af glød. Vi er nemlig ikke bange for at skubbe grænserne, blande tingene sammen og udfordre status quo. Hvorfor nøjes med det almindelige, når du kan få ualmindelig sund hud?

Og her er det bedste – vi mener ikke, at ekstraordinær hudpleje burde  koste ekstraordinært meget. Vi har forpligtet os selv til at gøre hudpleje tilgængelig for alle. Vores prisvenlige produkter sikrer, at du ikke behøver at tømme bankkontoen for at fylde hudens depoter med gode sager. Velvære bør være for alle, ikke kun de få udvalgte.

Skræddersyede hudplejesystemer til din unikke hud

Glem one-size-fits-all-tilgangen. Vi tilpasser vores produkter, så de imødekommer din huds specifikke behov. For lad os være ærlige: hvad der virker for andre, virker måske ikke for dig. Derfor er vores hudplejesystemer skræddersyede til forskellige hudtyper og behov.

Når du griber fat i en af vores hudplejefavoritter, får du en lille bid af naturen i hænderne. Vores produkter er produceret med primært fokus på naturlige ingredienser, men krydret med lige præcis den rette mængde god kemi for at levere maksimal effekt for dig og din hud. Det handler om effekt – uden at gå på kompromis med alt det gode.

Forkæl dig selv med hverdagsluksus

Så velkommen til Pure and Care, hvor hudpleje møder ekspertise, innovation flirter med nysgerrighed, og din hud får den pleje, den fortjener – selvfølgelig til en pris, der ikke gør din pengepung stram i betrækket. Vi er stolte af at tilbyde dig hverdagsluksus, så der er velvære på programmet hver dag.

SE SORTIMENT