INNOVATIV HUDPLEJE

TILPASSET NORDISK HUD

PUCA – PURE & CARE koncept er pleje og fugt til din hud.

PUCA – PURE & CARE har en klar holdning til at wellness og plejeprodukter skal være i top til en overkommelig pris hvor alle kan være med.
Vores produkter er kreative og innovative. Vores værdier er skønhed, frihed, nyskabende og overraskelser. Fokus er lækre wellness og plejeprodukter til en overkommelig pris. Udvikling og design efter lovgivningsmæssige standarder. Vores produkter er sikkerhedsgodkendt til behandling på klinikker, skønhedssaloner, wellness og kursteder.

Vore produkter indeholder naturlige olier og planteudtræk og også kemisk fremstillede virksomme/funktionelle stoffer.
Alt er kemi og både planter, dyr, mikroorganismer og mennesker kan fremstille kemiske stoffer med gode egenskaber – og dårlige.

Plante ekstrakter indeholder æteriske olier, som afgiver naturlige dufte.
Vi tilsætter ikke parfumer til vores ansigtspleje

Vi anvender i nogle produkter, honning, Silk Extract og Snail Secretion Filtrate, så vi er ikke veganske.
Vi anvender Phenoxyethanol som konserveringsmiddel i vores produkter.
Vi tænker os om, og derfor anvender vi de ingredienser, som vi mener giver produkterne den bedste effekt, så vi kan tilbyde dig et rigtig godt produkt til en fair pris.

Vi har en principfast tilgang til vores produktsortiment, som udelukkende er baseret på at benytte videnskabeligt certificerede ingredienser. Hver hudplejeformel er afprøvet og testet, for at sikre brugbarhed på alle hudtyper, også hypersensitiv hud. Alle kan derfor med fordel anvende PUCA – PURE & CARE svampe og hudplejeprodukter.

PUCA PURE & CARE produkter er ikke testet på dyr. Er du i tvivl om ingrediensernes egenskaber kan du på www.skincarisma.com teste dine hudpleje produkter og få svar på de fleste spørgsmål omkring tilsætning og egenskaber, vi har gjort det nemt for dig, oplysningerne du skal bruge finder du under hvert produkt her på sitet.

PUCA – PURE & CARE udvikler hele tiden nye produkter, og samarbejder med vores kunder for at kunne tilbyde dem det de efterspørger.

Det er nemt at sammensætte et rense- og behandlingsprogram, med PUCA – PURE & CAREs produkter.

PUCA – PURE & CAREs produkter forhandles i Normal butikker.

PUCA PURE & CARE er medlem af brancheforeningen Kosmetik- og hygiejnebranchen

 

PUCA PURE & CARE  brand i Best Buy Beauty Group ApS, Ellemosen 3, 8680 Ry Tlf. + 45 3029 4030